3x anders: Kerst in huis

Kerstversiering, je bent er dol op of niet. Zo niet, laat de rest van deze blog dan even aan je voorbij gaan ;) De Kerstdagen komen steeds dichterbij dus is het tijd de kerstversiering weer van zolder te halen en jezelf te laten verleiden door alle leuke kerstdecoratie. Ben jij er al uit voor dit jaar? Of op zoek naar inspiratie? Ik inspireer je graag!

Kerstversiering maar dan anders

Naast de traditionele kerstboom zijn er talloze alternatieve manieren om je huis te versieren. Ik ben aan de slag gegaan met drie alternatieve manieren om het huis kerstproof te maken.

3x anders: Kerst in huis
Geen echte boom, maar dit ‘ijzeren’ boompje is zeker een leuke vervanging. De boom heeft haakjes waar leuke decoratie aan kan worden gehangen en misschien wel het grootste voordeel; de boom heeft geen water nodig en blijft dus de hele maand december mooi!
3x anders: Kerst in huis
Om zonder kerstboom toch wat wintergroen in huis te halen bieden losse dennentakken een mooie uitkomst! Je kunt ze kopen bij het tuincentrum of ga tijdens een wandeling in het bos zelf op zoek naar een paar mooie takken.
3 x anders: kerst in huis
Door verschillende kleine kerstdecoraties bij elkaar te groeperen creëer je een leuk kersttafereeltje. Hierbij kun je nooit genoeg lichtjes en kaarsjes gebruiken voor dat extra gezellige decembergevoel.

Ben je geïnspireerd geraakt of op zoek naar nog meer kerstdecoratie? Neem dan een kijkje in het kerstassortiment in de webshop. Ben je zelf aan de slag gegaan? Deel dit dan onder #KARWEI. Ik ben heel benieuwd hoe jullie het huis kerstproef hebben gemaakt!

 

Deel dit bericht: