Jouw interieur,
helemaal niet duur!

Groots effect, kleine moeite!

Met het voorjaar in zicht begint het te kriebelen; je hebt zin in verandering, ook in je huis. Maar hoe pak je dit aan zonder dat het direct een omvangrijke en dure klus wordt? We laten graag zien dat dit eenvoudiger is dan je denkt. Met een paar slimme ideeën creëer je al een heel nieuwe look voor jouw interieur. Mooi & betaalbaar!

Kleur (je) rijk!

Een nieuwe kleur op je muur geeft direct effect én hoeft helemaal niet duur te zijn. Elke ruimte frist ervan op en je meubels komen weer in een heel nieuw daglicht te staan. Maak het extra spannend door te werken met een vlakverdeling van je kleur of stijllijsten voor een extra stijlvol effect. Laat je inspireren!

Kleurrijk

Speel met kleur en vlakverdeling

Ontdek meer >

Stijlvol lijnenspel

Geef je wand een stijlvolle uitstraling door te werken met stijllijsten. Of je nu kiest voor een moderne of meer klassieke uitstraling: dit lijnenspel geeft je wand een directe upgrade. Door het lattenpatroon en de wand in 1 kleur te schilderen blijft het geheel rustig en statig. Betaalbare klasse binnen elke stijl.

‘Meten is weten; maak vooraf op papier een plan voor het patroon op jouw muur. Zo kun je makkelijk vooraf alle latten op maat zagen en uitzetten op je muur’

Een nieuw uitzicht

Nieuwe raamdecoratie zet je interieur direct in een ander daglicht en dat hoeft helemaal niet duur te zijn. Kies je voor een basic wit gordijn, dan oogt je ruimte direct fris en opgeruimd. Een roljaloezie oogt luxe én is handig omdat je zelf je lichtinval kunt regelen. Bekijk enkele mooie én betaalbare opties die het verschil maken voor jouw raam...

Zonneklaar

Effectief en betaalbaar je blik verruimen

Ontdek meer >

Creëer je eigen lamp!

Creëer je eigen lamp! Verandering zit soms in de details. Zelf je eigen lamp maken bijvoorbeeld is niet alleen erg leuk om te doen, je kunt zo ook de kosten goed in de hand houden. Maar veel belangrijker: je verlicht je huis op geheel eigen wijze met jouw eigen creatie!

Vloerideeën

Het effect van een andere vloer in je huis is groot. Wat te doen als je je vloer een nieuw elan wilt geven zonder deze geheel te vervangen, want dat kan niet altijd eevoudig. We tonen een paar slimme én betaalbare vloerideeën die je ruimte een nieuwe uitstraling geven. Laat je verrassen!

4 betaalbare vloerideeën

Kleine aanpassingen met een groots effect

Ontdek meer >

Styling tip van karwei

Een verandering aan de grote vlakken in je huis (zoals je wand, raam en vloer) heeft een groot effect op de sfeer in je ruimte. Als je daar slim en creatief mee omgaat kun je op een betaalbare manier je huis regelmatig een heel nieuwe look geven.