3x anders: Kerst in huis

Kerstversiering, je bent er dol op of niet. Zo niet, laat de rest van deze blog dan even aan je voorbij gaan šŸ˜‰ De Kerstdagen komen steeds dichterbij dus is het tijd de kerstversiering weer van zolder te halen en jezelf te laten verleiden door alle leuke kerstdecoratie. Ben jij er al uit voor dit jaar? Of op zoek naar inspiratie? IkĀ inspireer je graag!

Kerstversiering maar dan anders

Naast de traditionele kerstboom zijn er talloze alternatieve manieren om je huis te versieren. Ik ben aan de slag gegaan met drie alternatieve manieren om het huis kerstproof te maken.

Geen echte boom, maar dit ā€˜ijzerenā€™ boompje is zeker een leuke vervanging. De boom heeft haakjes waar leuke decoratie aan kan worden gehangen en misschien wel het grootste voordeel; de boom heeft geen water nodig en blijft dus de hele maand december mooi!

Om zonder kerstboom toch wat wintergroen in huis te halen bieden losse dennentakken een mooie uitkomst! Je kunt ze kopen bij het tuincentrum of ga tijdens een wandeling in het bos zelf op zoek naar een paar mooie takken.

Door verschillende kleine kerstdecoraties bij elkaar te groeperen creƫer je een leuk kersttafereeltje. Hierbij kun je nooit genoeg lichtjes en kaarsjes gebruiken voor dat extra gezellige decembergevoel.

Ben je geĆÆnspireerd geraakt of op zoek naar nog meer kerstdecoratie? Neem dan een kijkje in het kerstassortiment in deĀ webshop. Ben je zelf aan de slag gegaan? Deel dit dan onder #KARWEI. Ik ben heel benieuwd hoe jullie het huis kerstproef hebben gemaakt!

Anouk ten Have

Nog niet klaar met lezen?

Tips voor een sfeervolle kersttafel