3x kinderbehang trends

Geschreven op: 6 september 2017

Ook dit seizoen zijn er weer nieuwe kinderbehang trends te spotten! Van grafische en strak tot wereldse elementen.

Met een grafische print zit je al snel goed! Of het nu een jongens of meidenkamer is deze printjes laten zich goed mengen met andere kleuren en patronen.

Stippen mania

Stippen zagen we de afgelopen tijd al veel terugkomen in kinderspullen en dat gaat dit seizoen gewoon nog door! Wanneer er wordt gekozen voor een stippen behang is het goed om van te voren te bedenken welk effect je ermee wil hebben. Om de rust te bewaren is het goed om bij dit soort prominente printjes een á twee muren te behangen i.p.v. de gehele ruimte. Leuk is dan juist om met eventuele resten van het behang de print nog terug te laten komen in een lijstje aan een andere wand of de binnenkant van de kledingkast er mee te beplakken. Dit zorgt voor een mooie eenheid in de ruimte!

Werelds

De laatste opvallend trend is het behang met het grote gebaar! Hoe grootser hoe beter. Fotobehang leent zich heel goed voor deze trend. Op dit behang kan in 1 grote oppervlakte een mooie grote afbeelding getoond worden. Door te kiezen voor deze trend creëer door het toevoegen van 1 groot gebaar meteen een stoer effect in de ruimte.