Geef je huis internationale allure

Geschreven op: 4 oktober 2017

De stijl City Loft staat voor groots leven en genieten van stadse dynamiek. Een City Loft heeft internationale allure die je terug laat komen door te werken met rijke en luxe materialen en designs. In de nieuwe wooncollectie is hier goed op ingespeeld door een assortiment samen te stellen bestaande uit warme tinten, luxe materialen als fluweel en rookglas en door te werken met rijke designs met hexagon vorm. Ik neem jullie graag mee en toon een paar pareltjes uit het nieuwe assortiment waarmee je jouw eigen City Loft kunt maken!

We zien in deze stijl veel fluweel terugkomen in de meubelen. Een bank en kussens van fluweel zijn de perfecte combinatie om heerlijk zacht in te kunnen relaxen. Daarnaast zien we dit jaar ook rijke materialen voor op de muur, zoals een hoge kwaliteit behang die ervoor zorgt dat je een ruimte zonder al te veel poespas een rijke uitstraling krijgt.

Vliesbehang maansteen oker (dessin 103956) City loft Vliesbehang hexagon blauw (dessin 103974) City loft City loft

Zelf een luxe muur creëren?

Het fijne is dat dit nieuwe vliesbehang heel gemakkelijk aan te brengen is. Een behangtafel is niet meer nodig, want je brengt de lijm aan op de muur waarna het behang er tegenaan geplakt kan worden. En ben je het behang na een tijdje weer zat? Dan trek je het zonder afstomen weer gemakkelijk van de muur. Ideaal voor interieurliefhebbers die nog wel eens willen wisselen van stijl!

Ga je ook aan de slag met je eigen City Loft?