Grafische vormen in huis

Geschreven op: 1 oktober 2017

Dit seizoen zien we veel grafische vormen en patronen terug in het interieur. Van strak zwart-wit behang tot stalen woonaccessoires: overal in het interieur mogen ranke, zwarte lijnen de boventoon voeren. Ik neem jullie mee in het nieuwe assortiment waarmee je deze trend gemakkelijk thuis toepast!

Jouw eigen driehoekjes behang

Een grafisch patroon op de muur? Met digitaal fotobehang in een niet repeterend zwart-wit patroon realiseer je een opvallende driehoekjes wand. Zo’n wand heeft geen kunst meer nodig, het is een kunstwerk op zich!

grafische vormen 4
Zwart-wit vlakken behang
"De trend van grafische vormen in huis kenmerkt zich door de kracht van herhaling: overal zie je ranke, zwarte lijnen."

Minimalistisch mooi

Grafische vormen kun je ook zelf aan het interieur toevoegen. Dit raamwerk van naturel hout heeft een Zen-achtige uitstraling en doet denken aan Japanse shoji-screens. Prachtig als afscheidingswand, maar ook mooi als tussenwand in je slaapkamer of simpelweg als design object. Met basic materiaal, twee rechterhanden, en een beetje geduld maak je met deze DIY-instructie zelf dit grafische lijnenspel.

Metaal & grafisch

Voeg tot slot de grafische vormen door in de woonaccessoires en creëer een mooi geheel van ranke, zwarte lijnen. Kies bijvoorbeeld voor een stoere metalen hanglamp of verfraai de muur met een grafisch wandrek.

Draadlamp Wandrekken Grafische vormen