Instasketch: restyling tv hoek @kristavanarnhem

Tijdens onze InstaSketch dag neem ik verschillende ruimtes van Instagrammers onder handen. Onder de hashtag #InspireerMijKarwei #InterieurBasics hebben jullie foto’s ingestuurd van ruimtes die wel een restyle kunnen gebruiken.

Ik heb verschillende interieuradviezen uitgewerkt, inclusief shoppinglist! Hieronder het resultaat van @kristavanarnhem

Bij dit advies heb ik mij laten inspireren door de kleur op de muur (Early dew). Deze kleur blijft dan ook behouden. De zithoek heeft een upgrade gekregen met twee grote loveseats in een donkergrijze tint. Om te voorkomen dat de stoelen te donker worden in het geheel is gekozen voor lichte kussens in de tinten groen en grijs. De planken aan de muur zijn vervangen door eiken varianten, waarbij de schorsrand zorgt voor een robuuste en Scandinavische uitstraling die goed past binnen de woonwensen van dit advies. Als finishing touch heeft de muur een nieuwe look gekregen door het creëren van een kleine ‘art wall’. Hierbij geven de zwart-wit prints een mooi contrast met de kleur op de wand en de donkere stoelen!

Shopping list

Benieuwd welke producten ik allemaal heb gebruikt in dit advies? Shop de producten uit deze Instasketch in de bouwmarkt of online.

Anouk ten Have