Een kamer om van te dromen

Geschreven op: 29 juni 2017

In een donkere kamer is het heerlijk slapen. Maar overdag wil je ook kunnen genieten van je oase van rust. Gelukkig hoeft donker niet per se somber te zijn. Kijk mee, laat je inspireren en creëer je eigen kamer om van te dromen!

Slaap zacht

In een slaapkamer wil je een rustige omgeving creëren. Blauw- en groentinten zijn niet alleen de trendkleuren van dit najaar, maar zijn ook heel geschikt om je slaapkamer mee in te richten. Deze kleuren hebben namelijk een rustgevende werking op mensen. Donkere kleuren in deze tinten geven je slaapkamer een extra geborgen en intieme sfeer.

Hoewel je veel drukke prints in je slaapkamer wilt vermijden, kan een opvallende muur geen kwaad. Kies hierbij voor behang en textiel in dezelfde kleurtonen. Zo behoud je de rust in de kamer.

Subtiele muurdecoratie creëer je door de kleuren van de lijsten en de inhoud op elkaar af te stemmen.

Zachte kussens zorgen voor een instant gevoel van luxe en comfort. Effen beddengoed in neutrale kleuren dragen hieraan bij.

Een bankje aan het voeteneind van het bed kan prima dienen als extra opbergruimte. Ben je een handige klusser? Dan kun je deze ook zelf maken en schilderen in de juiste kleur voor jouw slaapkamer.