Mini make-over met accessoires

Al laat de zon het de afgelopen weken nog een beetje afweten, de winkels liggen alweer een tijdje vol met leuk nieuw tuinassortiment. En dit assortiment vliegt voordat we er erg in hebben ook altijd weer de deur uit! Dus ook al kunnen we nog niet volop genieten in de tuin is het nu wel dé tijd om na te denken over leuke nieuwe spullen, zodat we hier heerlijk van kunnen genieten als het zonnetje besluit zich wel te laten zien!

Geen groot budget? De tuin hoeft echt niet altijd een volledig nieuw meubilair te krijgen om een fijne up-to-date look te krijgen! Zo geven accessoires in de nieuwste trendkleuren samen met wat frisse groene planten al een hele nieuwe look!

De mooie rotan meubelen zien we ook dit jaar weer veel terug. Het fijne aan dit natuurlijke materiaal is de neutrale uitstraling die zich goed laat combineren met veel verschillende kleuren en materialen waardoor je gemakkelijk van sfeer kunt wisselen. Voor deze styling koos ik voor warme volle kleuren wat het geheel een wereldse sfeer geeft.

Maak het wereldse gevoel compleet door het toevoegen van kleurrijke accessoires, bloemen en tropische planten die mooi tot hun recht komen in natuurlijke terracotta potten. En ben je volgend jaar uitgekeken op de terracotta kleur? Dan schilder je deze potten heel gemakkelijk in een ander kleurtje die op dat moment bij je tuinwensen past!

 

Anouk ten Have