Musthave: messing items in je interieur

Geschreven op: 24 september 2018

Voor KARWEI ging ik aan de slag met de interieur musthave messing. Dit najaar komt KARWEI met een hele toffe nieuwe wooncollectie vertaald naar 8 musthaves voor je interieur. Ik heb gekozen voor de musthave messing, omdat messing net dat vleugje extra warmte geeft aan ons interieur. De matte uitstraling van messing zorgt ervoor dat de toevoeging mooi subtiel blijft. Precies waar ik van houd! Ook kleurt messing mooi bij groen, een kleur die je veel terugziet in ons interieur. Bij de groene bank bijvoorbeeld is messing een hele mooie aanvulling!

Styling-interieur-musthave-messing-Tanja-van-Hoogdalem
Styling-woonkamer-interieur-musthave-messing-verlichting-Tanja-van-Hoogdalem
Styling-woonkamer-interieur-musthave-messing-vogel-Tanja-van-Hoogdalem

DE INTERIEUR MUSTHAVE MESSING

Voor het stylen van de zithoek met de interieur musthave messing ging ik allereerst naar de fotostudio van KARWEI. Zo leuk om dat eens in het echt te zien. Daar worden onder andere alle spullen gefotografeerd die later ook in de winkel komen. Ik verzamelde alle messing items die ik kon gebruiken bij het stylen van de woonkamer. Uiteraard nam ik ook nog wat andere leuke spulletjes mee van de mooie nieuwe collectie!

MESSING ITEMS IN JE INTERIEUR

Mijn oog viel gelijk op het glazen tafeltje met messing afwerking. Wat een toffe eyecatcher! Een ideaal plekje om mooie spulletjes op uit te stallen, zoals bijvoorbeeld de leuke theepot met messing dop en de groene vogel. De ronde vorm van de salontafel geeft een speels effect en de messing kleur zorgt voor een warme uitstraling van de zithoek. De messing lamp naast de bank is ook favoriet. Hij kleurt prachtig bij het groen van de bank en is ideaal als leeslamp voor als ik ‘s avonds nog even een boek wil lezen op de bank!

Styling-woonkamer-interieur-musthave-messing-theepot-Tanja-van-Hoogdalem
Styling-woonkamer-interieur-musthave-messing-kussen-Tanja-van-Hoogdalem
Styling-woonkamer-interieur-musthave-messing-Tanja-van-Hoogdalem

MESSING EN GROEN

Het zal voor jullie misschien geen verrassing meer zijn dat ik dol ben op groen in huis! Natuurlijk in de vorm van planten, maar ook op de muur en in meubels en woonaccessoires. De messing items kleuren prachtig bij het groen in ons interieur, zoals onze groene bank en het groen van de planten. Ik ben fan van deze combinatie, jullie ook?

KUSSENS EN KLEDEN

Met een paar mooie kussens en plaids erbij maak je de zithoek helemaal af.  Mix met met verschillende materialen en printen voor een speels effect. Zo koos ik bijvoorbeeld voor het crème kussen met zwarte pompons (echt een favoriet!) en het grijze kussen met de groen geometrische print. Het hoogpolige vloerkleed zorgt ook voor een warme uitstraling van onze zithoek. Onze hond Rocco heeft zijn plekje ook gevonden op het zachte vloerkleed ;).

Styling-woonkamer-interieur-musthave-messing-zithoek-Tanja-van-Hoogdalem
Styling-woonkamer-interieur-musthave-messing-plant-Tanja-van-Hoogdalem
Styling-woonkamer-interieur-musthave-messing-kandelaar-Tanja-van-Hoogdalem

Wat vinden jullie van messing in je interieur? En met welke kleur zouden jullie messing combineren?

 

Liefs,

 

Tanja