Ontdek onze verlichting

Geschreven op: 9 februari 2018

Verlichting is meer dan een peertje in een fitting draaien. Naast dat een goed lichtplan in huis essentieel is, zijn de trends van dit jaar ook weer prachtig. Maak statements met hanglampen in zwart, staal of messing. Daarnaast zijn ronde vormen en half open kappen helemaal hip. Kies hierbij voor een mooie, warme tint en jouw woning straalt!

Rookglas

Rookglas is doorzichtig glas met een vaak bruin of grijs tintje en maakte een opmars in de jaren ’70. Dit glas is door en door gekleurd en heeft geen coating. Deze lampen zie je veel als hanglamp in een ronde vorm, maar ook als bureaulamp. Geef je stadse of botanische woning meer internationale allure met rookglas.

Meerdere lampen in één

Dit is de modernere variant van de kroonluchter. Met deze verlichting gebruik je meerdere lampen en creëer je een speels effect. Denk aan een asymmetrische behuizing, metaal en strak. Hiermee haal je een echte blikvanger in huis voor jouw stoere, stadse woning

Industrieel

En dan vooral industrieel zwart staal. Je kijkt dwars door deze lampen heen wat ze luchtig houdt. Een zeer artistieke look die goed past in een huis met strakke lijnen. Kies zeker voor een mooie LED filament lamp, dan ben je er zeker van dat de lamp veel aandacht trekt.

D.I.Y. verlichting

Waarom een lamp kopen als je hem zelf kunt maken? Je kunt alles zelf bij elkaar zoeken; de fitting, de schakelaar, het snoer en natuurlijk de lamp. Kies je voor een grote filament lamp of een subtieler leeslampje? Deze lamp maak je zo lang als je zelf wilt waardoor je hem makkelijk overal om- of overheen kunt hangen.

Alles op een rijtje

Ben je niet vies van wat symmetrie in huis? Kies er dan voor om meerdere van dezelfde lampen naast elkaar te hangen. Zo is bijvoorbeeld de hele eettafel verlicht én geeft dit rust in de woonruimte. Bijna iedere lamp is hiervoor geschikt. Grote glazen bollen, industriële hanglampen of kleinere koperen varianten. Je kunt dit helemaal naar eigen smaak toepassen.

Geïnspireerd en begint het te kriebelen? Bekijk hier het gehele assortiment aan verlichting!