Raamdecoratie: de trends van dit moment

Geschreven op: 10 november 2017

Ook dit jaar zie je dat raamdecoratie een grote rol speelt op interieurgebied. Hieronder omschrijf ik de vier grootste trends van dit moment.

Rolgordijn in structuurstof

Dit rolgordijn is de perfecte basis voor iedere ruimte. Kies voor een mooie, kwalitatief goede structuurstof en laat deze op maat maken. Deze stof is half-transparant en zorgt daarmee voor een natuurlijke lichtinval en geeft jouw ruimte een strakke uitstraling. Dit past dus zowel goed in een modern als in een kleurrijk, gezellig huis.

Gordijn-rolgordijn combi

Wil je een iets warmere sfeer creëren? Kies dan voor een combinatie van een rolgordijn en maatwerk gordijnen. Kies met het rolgordijn voor een lichte basis en geef met je maatwerk gordijnen de luxe uitstraling aan het geheel. Kies bijvoorbeeld voor een glanzende stof of een ingeweven patroon. Geef jouw woning hiermee een gezellige, maar ook stoere stadse uitstraling.

Zachte gordijnen

Ik kan ook wel zeggen, aaibare gordijnen. Dit zijn gordijnen van zwaardere kwaliteit, bijvoorbeeld velours, die wat zachtheid brengen in een strak interieur. Deze maatwerk gordijnen geven sfeer aan jouw interieur, maar blijven door de donkere kleuren toch eigenzinnig.

Doorkijk-gordijn

Eigenlijk zegt de titel het al, maar een enorme trend op dit moment zijn see-through stoffen. Dit zijn gordijnen van een grof geweven stof waarmee je enorm goed kunt spelen wat betreft lichtinval. Dit materiaal doet het vooral goed in een ruimte met veel groen en natuurlijke elementen.

Welke trend is jouw favoriet? Bekijk ons assortiment (maatwerk) rolgordijnen en gordijnen.