Slaapkamer make-over Annic van Wonderen

Geschreven op: 2 oktober 2017

De slaapkamer een nieuwe look geven duur? Annic van Wonderen laat zien dat je met een paar kleine aanpassingen een ruimte al een hele andere look kunt geven. En nee dit hoeft dus niet duur te zijn!

Annic wilde de slaapkamer dat echte hotel gevoel meegeven. Kies voor warme, rijke kleuren en materialen, leg meerdere kussens op bed en maak het plaatje compleet door het toevoegen van een heerlijk warm plaid die je gebruikt als bedsprei. Door de luxe uitstraling van de producten heb je er niet veel van nodig om een rijk gevoel te creëren.

Lastige hoek in de slaapkamer? Geef deze dan een decoratieve twist door het maken van een wall of fame. Kies hier voor verschillende prints en kleuren die je a-symmetrisch verdeeld over de wand. Door de lijsten te laten verspringen krijg je met een beperkt aantal lijsten al een volle en rijke wand. En het leuke van de wall of fame is dat je deze steeds weer kan verrijken of vernieuwen met met nieuwe lijsten of prints!

Benieuwd naar de before en after beelden? Bekijk de vlog waarin Annic jullie alles laat zien.

Wil je zelf ook dat heerlijke hotel gevoel creëren? Shop hieronder de look van Annic of  bekijk meer City loft inspiratie!