SoDelicious Maastricht: horecagelegenheid met het assortiment van KARWEI

Geschreven op: 29 mei 2019

In een trendy wijk van Maastricht staat de nieuwe horecazaak SoDelicious. Voorheen met de naam Bread and Delicious, maar nu geopend onder een nieuwe naam met een heel nieuw concept! Naast bakkerij en patisserie is de horecazaak nu ook een restaurant. Het idee is dat je van ‘ochtends tot ‘s avonds je eigen delicious moment kunt kiezen. Afgelopen week bezocht ik de bakkerij en het restaurant om foto’s te maken. Voor de wandbekleding, verf, de verlichting en de accessoires is SoDelicious namelijk een samenwerking aangegaan met KARWEI!

SoDelicious x KARWEI

Voor het eerst is KARWEI een samenwerking aangegaan met een horecagelegenheid. Ellen, manager bedrijfsvoering en één van de eigenaren, vertelde mij dat ze met het team van SoDelicious in Amsterdam waren om inspiratie op te doen voor de nieuwe zaak. Zo kwamen ze ook in het KARWEI-huis terecht, een pop-up store in De 9 Straatjes van Amsterdam die daar 6 weken lang open was. Ik heb daar zelf ook nog een week gestaan met mijn stylekamer! Daar raakte Ellen aan de praat met KARWEI en kwam er een mooie samenwerking tot stand die de diversiteit en toepasbaarheid van het assortiment van KARWEI laat zien.

Assortiment KARWEI in horecagelegenheid

Zoals ik hierboven al aangaf heeft SoDelicious wandbekleding, verf, verlichting en  accessoires  uit het assortiment gebruikt van KARWEI! Voor de wand zijn bijvoorbeeld leren tegeltjes gekozen. Deze tegeltjes zijn gemaakt van echt rundleder en hierdoor heeft iedere tegel een eigen uitstraling in kleur en structuur! Boven de lange tafel is een mix aan hanglampen gebruikt voor een speels effect. Ook is er een loungehoekje gecreëerd met meubels van KARWEI. De fluwele fauteuil met print is een echte eyecatcher in de ruimte. Het fluweel groene bankje met zwart gelakte beukenhouten poten zit comfortabel en geeft een warme uitstraling aan het geheel!

Mijn ervaring met SoDelicious

Wat een feestje was het om hier mijn werk te mogen doen! Het team van SoDelicious is bekwaam en gastvrij en laat niets aan het toeval over om je beleving so delicious mogelijk te maken! Het diner was heerlijk met verrassende smaken en prachtig uitziende gerechten. Het ontbijt de volgende ochtend was al net zo lekker. De zaak is een echte aanrader als je wilt genieten van heerlijk eten en gastvrijheid. Je kunt er op elk moment van de dag terecht! Bedankt team SoDelicious voor deze mooie ervaring!

Wat vinden jullie van het resultaat van deze samenwerking?

Liefs,

Tanja