Een inspirerende werkplek

Geschreven op: 29 juni 2017

Je wilt er misschien nog niet aan denken, maar het nieuwe schooljaar staat weer bijna voor de deur. Maar aan een inspirerende werkplek hoeft studeren helemaal niet vervelend te zijn.

Van rommelhok tot inspirerende werkplek

De zomervakantie is hét uitgelezen moment om klussen in huis aan te pakken. Vind je de huidige studeerkamer saai of wil je nu eindelijk je rommelhok omtoveren tot een gezellige werkplek? Ga dan gauw aan de slag! Een bureau is essentieel; de rest mag je aan je fantasie overlaten.

Ook wanneer je geen extra kamer tot je beschikking hebt, kun je eenvoudig een werkplek inrichten. Een hangend bureau is snel geklust en neemt niet veel ruimte in beslag. Kijk voor dit klusadvies op Karwei.nl.

Heb je in de schuur een plank en schragen liggen? Maak er een bureau van! Door het opstapelen van opbergdozen en bakken heb je geen lades meer nodig. Je kunt hiervoor ook oude (schoenen)dozen hergebruiken: met kaft- of cadeaupapier geef je ze een nieuwe look.

Zelfs in de kleinste woningen kun je een werkplek creëren. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een smalle plank en halve schragen. Deze kun je eenvoudig zelf in elkaar klussen en aan de muur bevestigen. Kijk voor dit klusadvies op Karwei.nl

Met ijzerdraad maak je heel eenvoudig unieke muurdecoraties. Vind je zwart of grijs te somber? Gebruik dan installatiedraad. Dit is buigbaar en verkrijgbaar in meerdere kleuren.