Style je werkplek met een metalen wandrek

Geschreven op: 22 augustus 2017

Een thuiswerkplek is vaak het ondergeschoven kindje wanneer het aankomt op het gebied van styling.Soms heb je net een hoekje over om aan je computer te werken en voldoet ook de logge archiefkast prima aan de functie-eisen. Zonde, want een mooi ingerichte werkplek kan voor veel inspiratie zorgen. Hoogste tijd om deze op te frissen en de saaie archiefkast te verruilen voor een stoer metalen wandrek!

Metalen wandrek in je interieur

Heb je de luxe van een volledige kamer die je kunt inrichten als thuiskantoor? Vergeet dan vooral niet om je werkplek mee te nemen in de styling van je interieur. Niet alleen is een metalen wandrek een voordelige keuze voor het inrichten van je werkplek, maar het past ook mooi binnen de Scandinavische en industriële woonstijlen.

Bevestig je wandrek

Heb je besloten om je werkplek een metamorfose te geven en deze in te richten met een metalen wandrek (of twee)? Vergeet dan niet om het rek aan de muur te bevestigen voor een optimale stevigheid. Kies hierbij de juiste schroeven en pluggen die geschikt zijn voor jouw muur, zodat je zeker weet dat het wandrek stevig op zijn plek blijft staan.

Een metalen wandrek oogt niet alleen stoer, maar is ook een functionele opberger. Door het open karakter heb je snel zicht op je werkmappen, maar kun je ook je mooiste woonaccessoires tonen.

Een bakkerskar is een leuk en hip alternatief voor een standaard metalen wandrek. Je kunt de kar opleuken door er houten planken (bijvoorbeeld van steigerhout) in te leggen en ‘m zo een vintage look te geven.

Een stoere kruk past goed bij de industriële look van een metalen wandrek. Gebruik ‘m als extra zitmeubel aan je bureau, of zet ‘m in als compacte bijzettafel.