Line-up!

Strakke, eenvoudige lijn toevoegen aan je interieur klinkt misschien niet als een grote toevoeging, maar het zeker een groot verschil maken. Met het dun lijnenspel van draadstaal zit je helemaal goed. In een modern interieur zorgen de strakke lijnen voor een speelse doorbreking van de moderne meubelen. Voeg deze strakke lijnen toe in een interieur met veel lichte kleuren om zo meer body te geven aan de ruimte.

Strakke lijnen van staal hoeven niet altijd rechthoeken te zijn. Ook zandlopervormige bijzettafels of cilindervormige lampen zorgen voor hetzelfde effect. Wil je grote meubelen met deze stijl toevoegen, kies dan bijvoorbeeld voor een fauteuil met stalen armleuningen en -onderstel.

Maak je ruimte spannender en steviger met het toevoegen van strakke lijnen. Zo komt dit industriële materiaal erg goed tot zijn recht in een ruimte waar hij gecombineerd wrdt met zachte stoffen zoals wol. Line-up! Bekijk het assortiment binnen dit Style Statement.

Style Statements KARWEI

Dit najaar heeft KARWEI iets nieuws voor je; de style statements! Deze acht nieuwste woontrends voeg je toe aan je huidige interieur om jouw woonstijl nog sterker te benadrukken. Sommige style statement zijn gewaagd en opvallend, anderen zijn subtiel en geven rust in huis. Voor elke style statement geldt, je voegt alles toe naar eigen smaak en waar jij je goed bij voelt. Kies bijvoorbeeld naast Dun lijnenspel voor stralend Messing, grove Structuur en zacht en statig Fluweel. Of ga voor iets meer rust in huis met bescheiden Naturel, Ronde vormen, Glas of zacht Roze. Dit najaar is er voor iedereen wel een trend te vinden welke perfect past in jouw interieur. Dit seizoen kijk je met je handen, straalt je woning, en zie je de toekomst helder. Laat je inspireren door onze style statements van dit najaar in onze webshops of in de winkels.