#pleasetouch

Een tijd geleden deed fluweel zijn intrede in het interieur en ondertussen is dit fijne materiaal niet meer weg te denken. Zacht, aaibaar en met een subtiele glans, fluweel zorgt voor klasse en warmte in je huis.

Fluweel kun je in veel verschillende kleuren toevoegen aan je interieur. Maak een statement met een donkere kleur zoals groen of grijs, of kies met pasteltinten en okergeel voor een speels glamour effect. Voor beide gevallen geldt dat je heerlijk tegen deze stof kunt wegkruipen in een ruimte vol allure.

De dramatische look van fluweel is op verschillende manier toe te voegen aan je interieur. Zo kun je kiezen voor gordijnen van dit materiaal. Houd de gordijnen in dit geval lang en donker voor een echt statement. Ook zijn meubelen van fluweel een echte eyecatcher in de ruimte, maar ook aaibaar behang van dit materiaal in een gewaagde toevoeging. Op welke manier je ook fluweel toevoegt in jouw ruimte, het schreeuwt altijd om aanraking.

Style Statements KARWEI

Dit najaar heeft KARWEI iets nieuws voor je; de style statements! Deze acht nieuwste woontrends voeg je toe aan je huidige interieur om jouw woonstijl nog sterker te benadrukken. Sommige style statement zijn gewaagd en opvallend, anderen zijn subtiel en geven rust in huis. Voor elke style statement geldt, je voegt alles toe naar eigen smaak en waar jij je goed bij voelt. Kies bijvoorbeeld naast zacht en statig Fluweel voor stralend Messing en grove Structuur. Of ga voor iets meer rust in huis met bescheiden Naturel, Ronde vormen, Glas, Dun lijnenspel of zacht Roze. Dit najaar is er voor iedereen wel een trend te vinden welke perfect past in jouw interieur. Dit seizoen kijk je met je handen, straalt je woning, en zie je de toekomst helder. Laat je inspireren door onze style statements van dit najaar in onze webshops of in de winkels.