De toekomst is helder

Dit najaar gaat glas een van de spannendste toevoegingen zijn in het interieur. Naast dat glas een functionele rol heeft in onze ramen en deuren, is het ook een prachtig materiaal om toe te voegen aan jouw inrichting in andere vormen. Het van nature haast onzichtbare materiaal ga je overal terugzien komend najaar.

Glas heeft tegenstrijdige eigenschappen. Zo is het hard en fragiel, maar ook aanwezig en onopvallend. Het is een mysterieus materiaal waarmee je een statement kunt maken.
Glas zie je overal in het interieur, zowel in accessoires als verwerkt in meubels. Verlichting waar glas in is verwerkt kan een bijzonder effect geven en zelfs een echt design object worden in huis.

Glas is er in verschillende afwerkingen. Dit varieert van helder en transparant tot warm en mysterieus rookglas wat ook in de jaren ’70 erg populair was. Bij rookglas is het glas nog steeds transparant, maar heeft het een kleurtje zoals grijs of bruin. Omdat glas zo’n makkelijk bewerkbaar materiaal is, vind je het in allerlei vormen en maten. Een bollamp, cilinders, flessen en vazen in de gekste vormen. De toekomst is helder!

Style Statements KARWEI

Dit najaar heeft KARWEI iets nieuws voor je; de style statements! Deze acht nieuwste woontrends voeg je toe aan je huidige interieur om jouw woonstijl nog sterker te benadrukken. Sommige style statement zijn gewaagd en opvallend, anderen zijn subtiel en geven rust in huis. Voor elke style statement geldt, je voegt alles toe naar eigen smaak en waar jij je goed bij voelt. Kies bijvoorbeeld naast Glashelder voor stralend Messing, grove Structuur en zacht en statig Fluweel. Of ga voor iets meer rust in huis met bescheiden Naturel, Ronde vormen, zacht Roze of Dun lijnenspel. Dit najaar is er voor iedereen wel een trend te vinden welke perfect past in jouw interieur. Dit seizoen kijk je met je handen, straalt je woning, en zie je de toekomst helder. Laat je inspireren door onze style statements van dit najaar in onze webshops of in de winkels.