Messing is het nieuwe goud

In een ruimte met donkere kleuren is messing hét materiaal om toe te voegen. Je zorgt hiermee dat de ruimte net dat beetje extra warmte en luxe uitstraalt. Je kunt messing op veel verschillende manieren toevoegen aan je woning. Denk aan een mooie eettafellamp, een kandelaar, maar ook in een printje op bijvoorbeeld je behang. Zet verschillende items bij elkaar, of voeg hier en daar een accent toe in je woning.

Metallic is al enige tijd populair voor in huis en messing is daar de nieuwste toevoeging aan voor in je interieur. Messing is er in verschillende uitvoeringen. Zo gaat het van goudgeel en glanzend naar koperachtig en dof.

Zoals hierboven al staat, komt dit materiaal het best tot zijn recht in een ruimte met donkere kleuren. Denk aan antraciet, grijs en donker hout. Ga op zoek naar messing accessoires in verschillende vormen en tinten en presenteer deze samen als een stilleven. Bekijk het assortiment die perfect past binnen dit Style Statement.

Style Statements KARWEI

Dit najaar heeft KARWEI iets nieuws voor je; de style statements! Deze acht nieuwste woontrends voeg je toe aan je huidige interieur om jouw woonstijl nog sterker te benadrukken. Sommige style statements zijn gewaagd en opvallend, anderen zijn subtiel en geven rust in huis. Voor ieder style statement geldt, je voegt alles toe naar eigen smaak en waar jij je goed bij voelt. Kies bijvoorbeeld naast stralend Messing voor grove Structuur en zacht en statig Fluweel. Of ga voor iets meer rust in huis met bescheiden Pink, Ronde vormen, Naturel, Glas helder of Dun lijnenspel. Dit najaar is er voor iedereen wel een trend te vinden welke perfect past in jouw interieur. Dit seizoen kijk je met je handen, straalt je woning en zie je de toekomst helder. Laat je inspireren door onze style statements van dit najaar in onze webshops of in de winkels.