Naturel Beauty

Ben je gek op de natuur en een licht interieur? Kies dan voor de Naturel Beauty style statements. Met deze natuurlijke materialen breng je licht en rust in je woning en daarnaast laat het zicht makkelijk met elkaar mixen. Zolang je het kleurenpalet naturel houdt, blijf je de rust behouden in de ruimte.

Met naturel kun je alle kanten op. Het strak en glad afgewerkte hout is fris en modern. Door deze eigenschap is deze stijl goed te combineren met een modern interieur. Op deze manier breng je meer warmte in de ruimte. De nude- en aardetinten zorgen dat je de moderne stijl behoudt terwijl jouw ruimte toch meer sfeer krijgt.

Om meer warmte in je huis te brengen gebruik je naast deze style statements een vleugje roze. Deze warme tint is perfect te combineren met de naturel materialen. Als je deze style statements wil toevoegen aan je interieur, kies je voor materialen zoals sisal, bamboe, riet en hout. Vooral het strak afgewerkte hout met zichtbare nerf komt het best tot z’n recht als je dit combineert met strak vormgegeven meubelen.

Versterk het naturel gevoel en de fijne sfeer met aaibare stoffen en grove breisels. Denk hierbij aan plaids, een schapenvacht of een bank met een aaibare stof zoals velours. Bekijk het assortiment binnen dit Style stament.

Style Statements KARWEI

Dit najaar heeft KARWEI iets nieuws voor je; de style statements! Deze acht nieuwste woontrends voeg je toe aan je huidige interieur om jouw woonstijl nog sterker te benadrukken. Sommige style statements zijn gewaagd en opvallend, anderen zijn subtiel en geven rust in huis. Voor ieder style statement geldt, je voegt alles toe naar eigen smaak en waar jij je goed bij voelt. Kies bijvoorbeeld naast Naturel voor stralend Messing, grove Structuur en zacht en statig Fluweel. Of ga voor iets meer rust in huis met bescheiden Pink, Ronde vormen, Glas helder of Dun lijnenspel. Dit najaar is er voor iedereen wel een trend te vinden welke perfect past in jouw interieur. Dit seizoen kijk je met je handen, straalt je woning en zie je de toekomst helder. Laat je inspireren door onze style statements van dit najaar in onze webshops of in de winkels.