It starts with pink

Bij de pink, of op z’n Nederlands; roze gaan de gedachten soms nog naar mierzoete meisjeskamers met zuurstokroze muren, maar dit is allang niet meer zo. Roze is een enorm populaire kleur geworden voor in het interieur. Waarschijnlijk omdat het eigenlijk in elk interieur past. Door het kleurenpalet van poederroze tot warm taupe te combineren met andere kleuren kun je verschillende stijlen creëren in je woning.

Combineer voor meer warmte in huis een roze tint met bordeaux rood, zorg voor een frisse look met pasteltinten en combineer het met bruin voor een klassieke sfeer. Met de kleuren cacao en roestbruin creëer je diepte in huis. Roze is een kleur die werkelijk in elke stijl past en zorgt voor harmonie.

Durf je niet zo goed te kiezen voor meubels in een opvallende kleur zoals roze, breng dan roze in huis met accessoires of een likje verf. Zo houd je de basis rustig, maar geef je je woning extra pit. It starts with pink!

Style Statements KARWEI

Dit najaar heeft KARWEI iets nieuws voor je; de style statements! Deze acht nieuwste woontrends voeg je toe aan je huidige interieur om jouw woonstijl nog sterker te benadrukken. Sommige style statements zijn gewaagd en opvallend, anderen zijn subtiel en geven rust in huis. Voor ieder style statement geldt, je voegt alles toe naar eigen smaak en waar jij je goed bij voelt. Kies bijvoorbeeld naast zacht roze voor stralend Messing, grove Structuur en zacht en statig Fluweel. Of ga voor iets meer rust in huis met bescheiden Naturel, Ronde vormen, Glas helder of Dun lijnenspel. Dit najaar is er voor iedereen wel een trend te vinden welke perfect past in jouw interieur. Dit seizoen kijk je met je handen, straalt je woning en zie je de toekomst helder. Laat je inspireren door onze style statements van dit najaar in onze webshops of in de winkels.