Het recht op rond

In een wereld waar alles rechttoe rechtaan is, is een rond accessoire een warme toevoeging. Ronde vormen brengen een veilig gevoel waardoor je huis als een echt thuis voelt. Bovendien kunnen ronde vormen ook zorgen voor een meer speelser interieur.

Ronde vormen zijn goed toe te voegen aan een interieur. Voeg ze voor het beste effect op verschillende plekken toe in jouw interieur om de rechte lijnen te doorbreken. Hierbij is het toevoegen van ronde bijzettafeltjes is een voor de hand liggende keuze. Ook ronde spiegels, kussens of poefjes geven die zachte sfeer aan je kamer. Of wat dacht je van glazen bollampen.

Ronde accessoires passen bij iedere stijl en interieur, dus stem de kleuren af die bij jouw woning passen en je kunt ieder rond woonaccessoire toevoegen. Iedereen heeft het recht op rond! Bekijk het assortiment hier.

Style Statements KARWEI

Dit najaar heeft KARWEI iets nieuws voor je; de style statements! Deze acht nieuwste woontrends voeg je toe aan je huidige interieur om jouw woonstijl nog sterker te benadrukken. Sommige style statements zijn gewaagd en opvallend, anderen zijn subtiel en geven rust in huis. Voor elke style statement geldt, je voegt alles toe naar eigen smaak en waar jij je goed bij voelt. Kies bijvoorbeeld naast Ronde vormen voor stralend Messing, grove Structuur en zacht en statig Fluweel. Of ga voor iets meer rust in huis met glanzend Glas, zacht Roze , Naturel of Dun lijnenspel. Dit najaar is er voor iedereen wel een trend te vinden welke perfect past in jouw interieur. Dit seizoen kijk je met je handen, straalt je woning en zie je de toekomst helder. Laat je inspireren door onze style statements van dit najaar in onze webshops of in de winkels.