Kijken met je handen

In het interieur met het style statement structuur hoef je nooit meer tegen kinderen te zeggen dat ze ergens niet aan mogen komen. Een interieur met tactiele materialen ziet het er niet alleen heel mooi en fijn uit, maar zo voelt het ook. Je kunt dit doorvoeren in accessoires, maar ook in verschillende meubelen.

Combineer zacht en aaibaar met ruw en stoer. In dit interieur oogt alles rustig door het gebruik van materiaal met een natuurlijke aard. Grof linnen, wollen breisels, onbewerkt hout en gladde stoffen vragen om aanraking en gezelligheid.

Voeg een hoogpolig vloerkleed toe onder de bank met een linnen stof, gebruik zachte kussens en een wollen sprei. Een leuke toevoeging bij deze stijl is een wandkleed aan de muur van verschillende soorten stof of wol.

De kleuren bij deze stijl zijn voornamelijk licht zoals taupe en lichtgrijs gecombineerd met subtiele patronen en pasteltinten. Kies bijvoorbeeld voor een behang met een subtiele ruit en voeg kleur toe door middel van kleine accessoires met structuur. In dit huis voelt iedereen direct de warmte en gezelligheid zoals het bedoeld is. Bekijk het assortiment.

Style Statements KARWEI

Dit najaar heeft KARWEI iets nieuws voor je; de style statements! Deze acht nieuwste woontrends voeg je toe aan je huidige interieur om jouw woonstijl nog sterker te benadrukken. Sommige style statements zijn gewaagd en opvallend, anderen zijn subtiel en geven rust in huis. Voor ieder style statement geldt, je voegt alles toe naar eigen smaak en waar jij je goed bij voelt. Kies bijvoorbeeld naast grove Structuur voor stralend Messing en zacht en statig Fluweel. Of ga voor iets meer rust in huis met bescheiden Pink, Ronde vormen, Naturel, Glas helder of Dun lijnenspel. Dit najaar is er voor iedereen wel een trend te vinden welke perfect past in jouw interieur. Dit seizoen kijk je met je handen, straalt je woning en zie je de toekomst helder. Laat je inspireren door onze style statements van dit najaar in onze webshops of in de winkels.