Terug van weggeweest: rotan

Geschreven op: 29 juni 2017

Een paar weken geleden mocht ik mee naar de fotostudio om de nieuwe rotan collectie van KARWEI te bekijken, een waar walhalla voor een interieurliefhebber als ik! De structuur, kleur en vlechtwerk van de producten vind ik prachtig en het feit dat er van natuurlijk materiaal zulke mooie spullen gemaakt worden maakt me blij! De nieuwe collectie deed me direct denken aan het ‘oudje’ in de schuur die zich nu weer mooi laat combineren met de nieuwe rotan items.

Puur natuur, zo ken ik de rotan producten van vroeger, maar behalve in naturel zijn ze er anno 2017 ook in leuke kleuren zoals de pale groene fauteuil in deze blog. Wat rotan naast de mooie structuren in mijn ogen zo mooi maakt is de toepasbaarheid ervan, het laat zich mooi blenden in diverse interieurstylen en kent daardoor vele gezichten. Persoonlijk vind ik rotan vooral mooi in combinatie met de botanische trend waar groen en planten centraal staan.

Mijn favoriet is met vlag en wimpel het vloerkleed, die mag over een paar weken zeker een plekje in mijn woonkamer innemen als de winterse kelim weer de schuur in gaat en de lente om de hoek komt kijken.