Geïnspireerd om zelf aan de slag te gaan in jouw tuin? De afgelopen jaren hebben wij veel do it yourself-ideeën verzameld en deze delen wij graag nog een keer met jullie! In deze blog zetten we daarom onze top 5 leuke DIY ideeën, voor ieder budget en klusniveau, op een rijtje. Met welke ga jij aan de slag?

No. 1: Speelhuisje met krijtbord en zandbak

Blogger Tanja van Hoogdalem ging aan de slag voor haar neefje. Bekijk deze leuke variant op een standaard zandbak!

No. 2: Houten plantentrolley

Op zoek naar een nieuwe plantenbak? Maak hem dit keer zelf! Met de handige wieltjes zet je ‘m iedere keer op een nieuwe plek.

No. 3: Recycle je oude tuintafel

Heb jij een oud meubelstuk in de tuin of op je balkon? Kijk er eens kritisch naar voordat je het weggooit! Wie weet kun je het nog een mooi tweede leven geven!

No. 4: Verticaal tuinieren doe je zo

Voor lekker veel groen in en om je huis, hoef je helemaal geen (grote) tuin te hebben. Een lege muur of stukje schutting is al meer dan genoeg om een oase van groen aan te leggen. Hoe dan? Door in de hoogte te werken!

No. 5: Hoge plantenbak met huisnummer

Een stevige plantenbak voor in je tuin of op je balkon. Het enige wat je hoeft te doen is voorboren, de planken op maat te zagen en in elkaar te zetten, en vast te schroeven. Voeg je huisnummer toe en je hebt een unieke eyecatcher!

We zijn benieuwd met welke DIY jij aan de slag gaat! Ben je trots op het eindresultaat? Deel je foto op Instagram met #karwei. Meer DIY Ideeën ontdek je via ons Pinterest board, hier pinnen wij wekelijks nieuwe inspiratie!