Donut bord

Geschreven op: 26 februari 2019

Een feestje te vieren? Verras je bezoek met een feestelijk bord die je vol hebt gehangen met kleurrijke donuts. Zo maak je de feesttafel direct de eyecatcher van de ruimte!

Aan de slag!

Stap 2
Stap 2:
Nu de stokjes gezaagd zijn bepaal je op het timmerpaneel een evenredige verdeling van de stokken waar je straks de donuts aan kunt ophangen. In dit geval maken we drie rijen van drie. Boor al deze 9 punten met een 18 mm houtboor. Let er hierbij op dat je niet volledig door het hout heen boort!
Stap 4
Stap 4:
Om de functie van het bord te verduidelijken en te versieren komt er bovenaan het bord het woord 'Donuts' te staan. Ik koos ervoor de letters te printen maar je kan natuurlijk ook direct op het bord aan de slag gaan met een stift of kwast.

Dan rest nu alleen nog een bezoekje aan de supermarkt voor feestelijk gekleurde donuts die mooi mogen pronken aan het donut bord. Maak de styling op de feesttafel compleet met mooie borden, schaaltjes, en bloemen en het feest kan beginnen!

Extra do it yourself styling tips

Meer ruimte nodig om al je spullen op kwijt te kunnen? Met deze schagen tafel tover je met een paar bouwmarkt artikelen zo een extra tafel in de ruimte, of ga aan de slag met deze DIY bijzettafel die je ook nog eens kunt gebruiken als dienblad om direct alle drankjes uit te delen aan je bezoek.
Heb jij het geluk dat je in de zomer jarig bent? Verplaats het donut bord dan naar buiten en geef de feesttafel extra sfeer door deze te versieren met vrolijke feestverlichting enhang een struik of boom in de tuin vol met vrolijke lampionnen.

Zelf aan de slag gegaan met het donut bord? Wij zijn benieuwd! Deel jouw eindresultaat onder de hashtag #karwei en inspireer andere,  Succes!