Feestelijke kandelaars voor oud en nieuw

Geschreven op: 29 december 2016

Morgen is het alweer de laatste dag van 2016! Een mooi moment om terug te kijken op het jaar waarin ik met veel plezier ben gestart om jullie te inspireren op deze blog. Van tips voor het stylen van de tuin tot de aankleding van de kersttafel, het kwam allemaal voorbij. Kijkend naar 2017 zit ik vol met nieuwe ideeën die ik met jullie wil delen. Ik kijk dan ook uit naar een nieuw jaar vol met nieuwe trends, thema’s en leuke nieuwe blogs!

In stijl het jaar uit

Om het jaar in stijl af te sluiten heb ik dit jaar nog één leuke DIY voor jullie waarmee je het oudejaarsfeest extra feestelijk kunt aankleden. Het enige wat je hiervoor nodig hebt, zijn 4 lege (wijn)flessen, een gouden spuitbus, de huiscijfers 2, 0, 1, 7 en een paar leuke lintjes.

Deze DIY bestaat maar uit twee stappen, dit klusje is dus zo geklaard!

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Stap 2
Nu de flessen mooi goud zijn geworden ben je alweer bij de laatste stap beland, het bevestigen van de cijfers. In dit voorbeeld heb ik gewerkt met huiscijfers uit de bouwmarkt die ik aan de fles heb gehangen met een leuk lintje. Maak de kandelaars tot slot helemaal af door kaarsen in de flessen te zetten.

Ben je geïnspireerd en ga je zelf ook aan de slag? Vergeet dan niet het eindresultaat te delen op Instagram. Gebruik daarbij #KARWEI en wie weet zie je jouw foto volgend jaar terug op onze Throwback Thursday.

Afsluitend voor 2016 wil ik jullie enorm bedanken voor alle likes en reacties op onze social media kanalen en alle mooie beelden die jullie deelden onder #KARWEI. Ik wens jullie een hele fijne jaarwisseling en een inspirerend nieuw jaar!