Houten naambordjes

Geschreven op: 6 december 2016

Een mooi gedekte tafel vol met lekkers en de gezelligste mensen om je heen, het kerstdiner komt er weer aan! Heb jij al nagedacht over de tafelindeling? Deze week laat ik jullie een leuke DIY zien voor het maken van originele houten naambordjes.

Wat heb je nodig?

  • 1 lat á 270 cm (18x18mm)
  • Zaag
  • Schuurpapier
  • Houtlijm
  • Boomstammetje of kerstbal

Zoals je ziet is er weinig nodig voor deze leuke DIY! De latjes op de afbeelding zijn gezaagd in de volgende maten: 2x 18cm, 1x 12cm en 2x 8cm. Dit zijn de latjes die nodig zijn voor één naambordje.

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Stap 3
De kerstboom blijft nu alleen nog niet staan! Tot slot worden daarom de twee overgebleven latjes (2x 8cm) aan de onderzijde bevestigd om een standaard te vormen.

Handige tip!

Om het naambordje compleet te maken kun je met een touwtje een boomschijfje ophangen met de naam of letter van de genodigden. Het is ook leuk om dit te doen met een kerstbal of houten ster.

Ben je geïnspireerd en ga je zelf ook aan de slag? Vergeet dan niet het eindresultaat te delen op Instagram. Gebruik daarbij #KARWEI en wie weet zie je jouw foto terug op onze Throwback Thursday. Nu ben je helemaal klaar voor de feestdagen. Ik wens jullie alvast hele fijne dagen toe!