Maak je eigen adventskalender

Geschreven op: 29 november 2017

De decembermaand komt er weer aan! Een maand met veel lichtjes, lekker eten en gezelligheid! Voor mij betekent deze maand een extra reden om creatief in huis aan de slag te gaan :). Heerlijk vind ik dat! Nieuwe ideeën verzinnen, kerstmuziekje op en klussen maar! Kunnen jullie daar ook zo van genieten? In dit blog laat ik jullie zien hoe je zelf een adventskalender kunt maken. Lezen jullie mee?

Wat heb je nodig?

STAP 2: MAAK DE CADEAUZAKJES
Print het sjabloon van de cadeauzakjes uit op gewenst papier. Volg de instructies op onderstaand stappenplan.
STAP 4: BEVESTIG DE KETTING
Leg alle zakjes in de vorm van een kerstboom neer. Meet de zijkanten op zodat je boom in het midden komt te liggen van de houten plaat. Bevestig nu ook de ketting in de vorm van een kerstboom op het hout met stoffeernagels.

Handige tip!

Gebruik een pons om de cijfers uit te drukken. Dat scheelt tijd en je hebt een mooi rondje!

Je DIY adventskalender is klaar! Tenminste, nog niet helemaal natuurlijk ;). In elk zakje kun je een klein cadeautje stoppen voor bijvoorbeeld je kind, je vriend/man of je huisdier! Ik heb de adventskalender op de DIY wandbank gezet die ik eerder maakte voor KARWEI. Kaarsjes erbij, lampjes aan en wat fris dennengroen maakt het plaatje helemaal compleet. Ik koos voor een mooie zwarte kaars en een kaarsenhouder in een gouden kleur.

Wat vinden jullie van de DIY adventskalender? Gaan jullie zelf ook aan de slag? Met de #karwei kun je je eigen creatie delen op Instagram. Op mijn Instagram @tanjavanhoogdalem en op mijn blog deel ik de komende weken nog veel meer kerstinspiratie! 🙂

Liefs,

Tanja