Opbergkist op wielen

Geschreven op: 13 november 2017

Al je gereedschap in een zelfgemaakte, rijbare opbergkist. Of stijlvol je magazines opbergen. Ga zelf aan de slag! Het enige wat je hoeft te doen is planken op maat te (laten) zagen, voorboren en het bouwpakket in elkaar zetten.

Wat heb je nodig?

Opbergkist stap 2
Stap 2:
Plaats, op een vlakke ondergrond, de panelen voor de zijkanten van de kist. Zorg dat de panelen mooi haaks staan.
Bevestig de panelen met de schroeven aan elkaar.

Handige tip!

Verf de kist is een mooie tint en laat het mooi opgaan in je interieur. Ik gebruik hier KARWEI kleuren van nu lak zijde glans Leemgroen 

Opbergkist stap 4
Stap 4:
Plaats de deksel op de kist. Zorg ervoor dat hij mooi haaks op de zijpanelen staat. Plaats de schanieren nauwkeurig op de kist. Teken de boorgaten af en boor de gaten voor. Schroef daarna de schanieren vast.
Opbergkist stap 6
Stap 6:
Wil je de kist gemakkelijk kunnen verplaatsen? Bevestig dan vier wieltjes aan de bodem.

Geef de opbergkist tot slot je eigen persoonlijke twist door het toevoegen van een leuke tekst en leren handgreepje. Deze maak je gemakkelijk zelf door een stuk van een oude riem af te knippen en met een schroef aan de klep van de kist te schroeven.

Nog niet klaar met klussen en op zoek naar meer inspiratie? Uit eerdere workshops heb ik laten zien hoe je een houten plantentrolley of houten buitentrolley maakt.  Zelf aan de slag gegaan met een van deze klussen? Deel dit onder #KARWEI