(paas)etagère van terracotta potten

Geschreven op: 5 april 2017

Aankomend weekend staat Pasen weer voor de deur, een goede reden om weer eens gezellig met familie en vrienden om de tafel te gaan zitten en te genieten van (te veel) lekker eten en gezelligheid! Om de tafel dit jaar extra mooi aan te kleden bedacht ik een leuke en gemakkelijke do-it-yourself etagère waarmee je de broodjes op de paastafel in stijl kunt presenteren.

Wat heb je nodig?

  • 2 verschillende maten terracotta potten
  • 2 verschillende maten terracotta schalen
  • Gouden spuitbus
  • Afplaktape
SAMSUNG CAMERA PICTURES
Stap 2
Zodra de schalen droog zijn kun je de schalen omdraaien en zal je zien dat de bovenste rand nu nog niet goed mee is gespoten. Om deze rand ook mooi goud te krijgen zonder dat de binnenkant van de schaal mee wordt gespoten kun je het beste de binnenkant van de schaal even afplakken.

Nu kan je eigen gemaakte etagère gaan stralen op de paastafel! Maak de paassfeer compleet door de etagère en de tafel aan te kleden met vrolijk servies, bloemetjes en natuurlijk mogen de paaseitjes niet ontbreken!

Ik ben benieuwd hoe jullie paastafel eruit ziet! Ben je zelf ook aan de slag gegaan met deze DIY of met andere leuke ideeën? Deel dit dan onder #KARWEI. Fijne paasdagen!