DIY: zelf decoratie voor pasen maken

Vier de start van de lente met de leukste DIY’s voor Pasen! Ga aan de slag met doe het zelf paasdecoratie. Maak je eigen paasdecoratie met behulp van de stappenplannen van KARWEI.

Alles3
ei header
DIY: Zwart-witte paaseieren
etagere 7
DIY: (paas)etagère van terracotta potten
dienblad header
DIY: Paas dienblad
Volg ons

Paasideeën voor een gezellig Pasen in huis

Wanneer Pasen eraan komt, start ook de lente. Het wordt weer vroeger licht, je hoort de vogeltjes fluiten bij het wakker worden en je krijgt indirect weer meer energie! Stop die energie in een aantal leuke DIY-projecten, zoals het maken van paasdecoratie!

Vier tijdens Pasen de lente en vrolijk je huis op met veel kleur en gezelligheid. Breng je familie bij elkaar en vier de feestdag samen aan een volle tafel met eten. En daar mag wat paasdecoratie niet bij ontbreken om iedereen extra blij mee te maken. Denk aan het welbekende schilderen van eieren, maar ook aan etagères om al het lekkers op tafel op een mooie wijze te presenteren. Pasen is een goed excuus om iedereen bij elkaar te brengen en weer eens flink uit te pakken. Doe hier al je paasideeën op om dit voor elkaar te krijgen!

DIY Pasen – paasdecoratie maken met KARWEI

Om welke DIY Pasen projecten hebben we het dan? Deze zijn uiteenlopend, en worden ieder jaar rond Pasen weer geupdate met nieuwe Pasen ideeën. Vind hier onder andere onze tips over hoe je nou precies de zwart witte paaseieren schildert. Weg met de kinderlijke paaseitjes, en laat je huis op zijn paasbest uitzien met een unieke collectie geschilderde paaseieren door het huis.

Verstop ze dit keer niet, maar laat ze opvallen in elke tak of plant in huis! De geschilderde eieren zijn versiering, maar Pasen gaat natuurlijk met name om lekker eten.Eten dat je mooi wilt presenteren om de gasten te doen verbazen. Maak bijvoorbeeld een DIY Pasen dienblad om al het lekkers op eigen wijze te presenteren. We garanderen dat het eten daardoor extra lekker gaat smaken! Maar denk ook aan andere etagères waar je het paasbrood, de chocolaatjes en al het andere lekkers mee opleukt. Op deze pagina vind je de leukste DIY Pasen projecten!

Oriënteer je op deze pagina wanneer Pasen er weer aankomt, en maak van jouw eettafel een feestelijke gebeurtenis! Wij hopen je hier wat te inspireren, maar inspireer ons ook door al je eigen DIY paasdecoratie met ons te delen onder #KARWEI. Fijne paasdagen!