Snoerboer lamp aan lederen lus

Geschreven op: 27 december 2017

Zelf een lamp maken lastig? Dat dacht ik stiekem wel altijd, maar na het maken van deze DIY lamp die ik maakte met de onderdelen van snoerboer kan ik oprecht zeggen, nee, zelf een lamp maken is niet moeilijk!

Ik koos er voor om een klassieke lamp aan snoer te maken die ik vervolgens speels met een lederen lus heb opgehangen.

Stap 2:
Mocht je net als ik gebruik maken van een fittinghuls zorg er dan voor dat je deze bij stap een of twee aan het nu nog vrije koord over de fitting heen schuift.
Stap 4:
Zorg er tot slot voor dat je alle schroeven goed aandraait! Dan rest je nu nog 1 stap en dat is het indraaien van een mooie globelamp en kun je gaan testen of alles goed is aangesloten :)

Handige tip!

Maak de leder lus zelf door een stuk van een oude riem af te knippen en er een zeilring doorheen te slaan. Bevestig vervolgens een haak aan de muur waar je de greep aanhangt en klaar is je ophangsysteem!

Zelf een lamp maken? De komende weken hebben we een leuke actie waarmee je je eigen snoerboer lamp bij elkaar kunt sparen. Bij elke besteding van 25,- krijg je 1 spaarpunt. Bij 4 spaarpunten plus 5,- bijbetaling ontvang je al een complete snoerboer lamp!

Actievoorwaarden Sparen

 • Je kunt sparen van maandag 18-12-2017 tot en met zondag 11-02-2018, de spaarpunten zijn in te wisselen tot zondag 04-03-2018
 • Bij elke €25 ontvang je 1 spaarpunt.
 • Bij bestedingen van €100 of meer ontvang je maximaal 4 spaarpunten per transactie
 • Bij 4 spaarpunten, verzameld op de spaarkaart, en €5 bijbetaling ontvang je een complete Snoerboer lamp
 • Stel de Snoerboer lamp samen uit de geselecteerde onderdelen (zie overzicht)
 • De actie geldt alleen wanneer uit de geselecteerde onderdelen 1 snoer van 200 centimeter, 1 fitting, 1 plafondkap of stekker en 1 lamp samenstelt.
 • Webshopbestelling in deze actieperiode zijn ook spaarpunten waard, toon je e-factuur van KARWEI aan de kassa in de bouwmarkt, hierbij gelden dezelfde bedragen en regels, maar inwisselen is alleen mogelijk in een KARWEI bouwmarkt. De ordernummers worden geregistreerd om dubbelingen te voorkomen
 • Als de onderdelen op zijn, lever dan je volle kaart en €5 bijbetaling in, het missende onderdeel wordt nabesteld.
 • Wil je de gespaarde lamp retourneren? Dit kan mits alle onderdelen van de snoerboer-actie samen met de kassabon meeneemt naar een KARWEI bouwmarkt (in goede staat, standaard retourvoorwaarden gelden: karwei.nl/klantenservice/ruilen-retourneren/) en je ontvangt het eerder betaalde bedrag van €5 retour.
 • Je kan de spaarkaart niet inwisselen voor contanten.
 • KARWEI behoudt zich het recht om de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen, de actie stop te zetten dan wel te annuleren indien -al dan niet binnen zijn invloedsfeer gelegen- bijzondere omstandigheden daartoe aanleiding geven.