Stoer opbergblik voor kids

Geschreven op: 15 februari 2017

Kinderen, ik ben gek op ze! Omdat ik zelf nog geen mini me heb geniet ik met volle teugen van de mini versies van mijn vriendinnen. Waar ik voorheen dacht dat je huis zou worden overgenomen door het fel gekleurde plastic speelgoed van je kinderen had ik dat op sommige vlakken volledig mis! Zo zijn er tegenwoordig genoeg leuke opbergmanden, boxen en kisten om al het speelgoed in te verstoppen. Als ik mijn vriendinnen mag geloven kun je er daar niet genoeg van hebben! Dat bracht mij op het idee een stoer opbergblik te maken om nog meer speelgoed in kwijt te kunnen.

Het enige wat nodig is voor deze DIY zijn lege verfblikken (te vinden op de verfafdeling), zwart tape en eventueel (interieur)stickers om het blik mee te versieren. Ik heb gekozen voor een zwarte stoere look maar je kunt natuurlijk eindeloos variëren met andere kleuren tape en stickers of door de blikken een likje verf te geven.

Zo heb ik in een paar simpele stappen een leuk en origineel opbergblik gemaakt, leuk als cadeau voor de kleine van mijn vriendin. Kind blij, want hij had zoals hij zelf zei ”een super cool cadeau”. Stiekem was mama nog blijer omdat het zo fijn bij de rest van het kamertje past!

*Speelgoed en kist zijn privé-bezit.