Tekenrol papier houder

Geschreven op: 14 september 2018

De kinderhoek is allang niet meer de hoek in de woonkamer die we het liefst willen verstoppen. Door er voor te kiezen de kinderhoek te laten matchen met de rest van het interieur wordt het een hoekje die gezien mag worden. Zo gingen we voor deze hoek aan de slag met het maken van een tekenrol houder. Zo kunnen de kleintjes lekker teken en op de muur zonder de muurverf te bekliederen!

Wat heb je nodig?

Wat heb je nodig?

Deze do it yourself is binnen twee kleine stappen een feit!

Stap 1: Bepaal de hoogte van de tekenrol aan de muur en bevestig hier de Duraline fotoplank. Let er op dat je de plank niet volledig tegen de muur aan schroeft zodat het papier er nog langsheen kan glijden.

Stap 2: Bepaal de hoogte van de grenen lat waar je het papier straks aan af wilt laten scheuren. Ook hier weer belangrijk iets ruimte van de muur te houden om het papier en gemakkelijk langsheen te laten glijden.

Stap: 3 leg de rol tekenpapier bovenaan op de fotoplank en geleid het papier aan beide achterzijde van de latten.

IG Klein DIY w 37

Dan rest nu alleen nog het toevoegen van potloden en het tekenparadijs kan geopend worden! Geen kinderen in huis maar vind je het wel een leuk idee? Hang de rol dan op in de keuken en gebruik deze DIY als boodschappen of to-do list houden.