Interieur
basics

Interieurbasics, de essentie voor je huis.

Goede woonbasics zijn onmisbaar voor je interieur. Ze combineren eenvoud met kwaliteit, hebben een tijdloze uitstraling en zijn multi-inzetbaar. Het zijn basisstukken waaraan je gehecht raakt en waarmee je steeds weer een andere look kunt creëren door ze nét anders te combineren.


Bang dat dat een beetje saai wordt? Niet nodig want we laten graag zien hoe je basic ook spannend maakt door de basics in 3 sferen te tonen.
 Of je nu houdt van een frisse, scandinavische uitstraling, het industriële karakter van beton en staal of juist het botanische type bent; alles kan én je kunt het ook heel goed mixen. Dat is het voordeel van deze interieurbasics: ze laten zich geweldig combineren!

3 sferen

ga voor een grafisch interieur, botanische sferen of juist een lichte werkplek

Ontdek meer >

Kleur

Een rustig en sterk palet van zwart/wit, grijs en naturellen zijn de basis voor de basics.

Kleuren

Naturel

Ontdek meer >

Kleuren

Aards & Botanisch

Ontdek meer >

Materialen

Eenvoudige materialen als beton, staal, hout en ook rotan zijn de essentie van sfeer in je interieur. Beton is sterk en wordt intussen voor veel meer gebruikt dan enkel als bouwmateriaal. Rotan, riet en bamboe zijn natuurlijke materialen die goed passen bij een botansche aanvulling op een basic interieur. En naturel hout heeft van zichzelf een frisse, tijdloze uitstraling die binnen veel stijlen een mooie basis vormt.

Materialen

Industrieel, natuurlijk, staal en naturel

Ontdek meer >

Styling tip van karwei

Kleine aanpassing, groot effect

Jouw eigen interieurbasics bestaan misschien uit spullen die je al (heel) lang hebt. Vul ze aan met een paar nieuwe basic statements of tijdloze materialen. Ook daarvan heb je weer jarenlang plezier.