Wekelijkse make-overs

Geschreven op: 8 oktober 2018

Het KARWEI huis is één grote bron van inspiratie, maar hoe ga je zelf aan de slag met de Style Statements van KARWEI en hoe kies je de juiste musthaves voor jouw interieur? In het KARWEI huis laten zes influencers zien hoe zij het aanpakken. Iedere week gaat een influencer aan de slag met een Style Statement en krijgt de logeerkamer in het KARWEI huis een make-over met meubels en accessoires uit het assortiment van KARWEI.

# Make-over @enter_my_attic

Marij Hessel, bekend van haar blog en instagram account @enter_my_attic. Een echte vintage lover die naast het opknappen van oude meubels bezig is met styling, fotografie en reizen. Marij heeft van de make-over kamer een werkkamer met loungeplek, waar ze het Style Statement No. 4 pink tot leven laat komen. Benieuwd naar het eindresultaat? Deze make-over is te zien van 20-11-2018 t/m 25-11-2018 in het KARWEI huis!

Header_3_SDL@2x
Play button
//karwei.bbvms.com/p/website/c/3211569.html
Header_3_SDL@2x

# Make-over @dutchguy84

Klaas Hogeweg, alias @dutchguy84, is interieurontwerper en mede-eigenaar van Koya living. Als interieur liefhebber heeft hij een passie voor natuurlijke materialen en haalt hij veel inspiratie uit het bezoeken van andere landen. Zijn huis is een reisverslag van alle bestemmingen die hij heeft bezocht. Klaas heeft in de make-over kamer een zitkamer ingericht waarin het Style Statement No. 3 structuur centraal staat. Benieuwd naar het eindresultaat? Deze make-over is te zien t/m 25-11-2018 in het KARWEI huis!

Header_2_SDL_dutchguy
Header_3_SDL_dutchguy
Play button
//karwei.bbvms.com/p/website/c/3208305.html

# Make-over @tanjavanhoogdalem

Tanja van Hoogdalem is een echte ‘do it yourself’ hit op Instagram (@tanjavanhoogdalem) en daarnaast bekend van haar blog Tanja. Ze is gek op de natuur en dat zie je terugkomen in haar styling en DIY-projecten. In de eetkamer die zij gaat inrichten laat Tanja zien hoe je Style Statement No. 2 messing kunt verwerken in je interieur. Benieuwd naar het eindresultaat? Deze make-over is te zien van 5-11-2018 t/m 11-11-2018 in het KARWEI huis!

Header_3_SDL_tanja@2x
Play button
//karwei.bbvms.com/p/website/c/3204756.html
Header_3_SDL_tanja@2x

#Make-over @interiorjunkie

Elisah Jacobs, bekend van haar blog @interiorjunkie is freelance lifestyle journalist, fotograaf, interieurstylist, globetrotter en vlogger. Sinds het kopen van haar droompaleis heeft ze een obsessie voor alles wat met wonen te maken. De make-over kamer in het KARWEI huis is door Elisah omgetoverd naar een werk- en loungeplek waarin zij Style Statement No. 8 fluweel mooi laat terugkomen. Benieuwd naar het eindresultaat? Deze make-over is te zien van 30-10-2018 t/m 4-11-2018 in het KARWEI huis!

Header_3_SDL_interior_junkie
Header_2_SDL_interior_junkie
Play button
//karwei.bbvms.com/p/website/c/3200620.html

#Make-over @moderosaofficial

Roos-Anne van Dorsten is oprichter en eigenaar van @moderosaofficial, een blog over mode en lifestyle. Hier deelt ze haar looks, inspiratie, interieur- en beautyvondsten. Zij richtte in het KARWEI huis de logeerkamer in als zithoek, waarin Style Statement No. 7 dun lijnenspel  terugkomt.

Header_2_SDL_Moderosa
Play button
//karwei.bbvms.com/p/website/c/3183483.html
Header_2_SDL_Moderosa

#Make-over @dehuismuts

Rachel van Sas, alias ‘@dehuismuts’, heeft een grote passie voor interieur en wil graag andere inspireren met haar vlogkanaal ‘@dehuismuts’. Ze laat zien hoe je met een beperkt budget of kleine aanpassingen toch een groot verschil kunt maken. Rachel maakte van de make-over ruimte een zitkamer waarin het Style Statement No. 1 Natural Beauty terugkomt.

Header_2_SDL@2x
Header_3_SDL@2x
Play button
//karwei.bbvms.com/p/website/c/3160616.html