Mini make-over De Huismuts: dakterras

We hebben de afgelopen weken in samenwerking met drie bekende vloggers – De Huismuts, Sanny Zoekt Geluk en Life of Yvonne – interieur advies gegeven aan een aantal van hun fans. Met deze mini make-overs laten we zien dat je op een eenvoudige manier een mooie en persoonlijke sfeer kunt creëren door de combinatie van bestaande en nieuwe spullen.

De interieuradviezen zijn daarna ook daadwerkelijk tot uiting gebracht, waarbij de vloggers hun fans hebben verrast met een mini make-over van hun terras, slaapkamer of woonkamer.

Mini make-over dakterras

Vandaag staat de mini make-over van Annemarie centraal waarbij vlogster Rachel haar dakterras heeft omgetoverd naar een fijne lounge en relax plek. Annemarie gaf aan niet van tierlantijntjes en kleur te houden. Hier heeft Rachel in de product keuze dan ook rekening mee gehouden en voor wit/grijs als basis en hoofdtinten gekozen.

Door het toevoegen van het buitenkleed, de lampjes en het schaduwdoek krijgt het geheel meer sfeer maar zonder teveel tierlantijn!

Bekijk hieronder de beelden en de vlog van Rachel met het toffe eindresultaat!

Before:

 After:

 Shop de look

Iets leuks gezien of op zoek naar meer (tuin)inspiratie? De afgebeelde artikelen zijn online of in de bouwmarkt verkrijgbaar. Door op de afbeelding te klikken shop je de producten direct online of kun je de voorraad bij jou in de buurt checken.

             

 

 

 

Deel dit bericht: