Mini make-over De Huismuts: woonkamer

We hebben de afgelopen weken in samenwerking met drie bekende vloggers – De Huismuts, Sanny Zoekt Geluk en Life of Yvonne – interieur advies gegeven aan een aantal van hun fans. Met deze mini make-overs laten we zien dat je op een eenvoudige manier een mooie en persoonlijke sfeer kunt creëren door de combinatie van bestaande en nieuwe spullen.

De interieuradviezen zijn daarna ook daadwerkelijk tot uiting gebracht, waarbij de vloggers hun fans hebben verrast met een mini make-over van hun terras, slaapkamer of woonkamer.

Mini make over woonkamer

Vandaag staat de mini make-over van Janneke centraal waarbij vlogster Rachel haar woonkamer een restyling heeft gegeven. Zachte kleuren waren het basis uitgangspunt van deze make over en zijn terug te zien in de accessoires en het vloerkleed. De box is vervangen voor een een kinderhoek waarbij Rachel met kurkbehang een plek heeft gecreëerd om alle kunstwerkjes van de kids op te kunnen hangen!

Bekijk hieronder de beelden en de vlog van Rachel met het eindresultaat!

Before:

After:

Shop de look

Iets leuks gezien of op zoek naar meer (tuin)inspiratie? De afgebeelde artikelen zijn online of in de bouwmarkt verkrijgbaar. Door op de afbeelding te klikken shop je de producten direct online of kun je de voorraad bij jou in de buurt checken.

 

Deel dit bericht: