Mini make-over Life of Yvonne: woonkamer

We hebben de afgelopen weken in samenwerking met drie bekende vloggers – De Huismuts, Sanny Zoekt Geluk en Life of Yvonne – interieur advies gegeven aan een aantal van hun fans. Met deze mini make-overs laten we zien dat je op een eenvoudige manier een mooie en persoonlijke sfeer kunt creëren door de combinatie van bestaande en nieuwe spullen.

De interieuradviezen zijn daarna ook daadwerkelijk tot uiting gebracht, waarbij de vloggers hun fans hebben verrast met een mini make-over van hun terras, slaapkamer of woonkamer.

Mini make over woonkamer

Vandaag staat de mini make-over van Sanne centraal waarbij vlogster Yvonne haar woonkamer nieuwe look heeft gegeven. De woonkamer kende al een goede basis die door het toevoegen van de nieuwe tint, blueberry blue een fris nieuw gevoel kreeg. De wand achter de bank kreeg een touch up door het ophangen van twee zevende wandplanken die met de stoere look door het onbewerkte hout en de toegevoegde accessoires de woonkamer warmer maakte!

Bekijk hieronder de beelden en de vlog van Yvonne met het eindresultaat!

Before:

After:

Shop de look

Iets leuks gezien of op zoek naar meer (tuin)inspiratie? De afgebeelde artikelen zijn online of in de bouwmarkt verkrijgbaar. Door op de afbeelding te klikken shop je de producten direct online of kun je de voorraad bij jou in de buurt checken.

Deel dit bericht: