Mini make-over Sanny zoekt geluk: Terras

We hebben de afgelopen weken in samenwerking met drie bekende vloggers – De Huismuts, Sanny Zoekt Geluk en Life of Yvonne – interieur advies gegeven aan een aantal van hun fans. Met deze mini make-overs laten we zien dat je op een eenvoudige manier een mooie en persoonlijke sfeer kunt creëren door de combinatie van bestaande en nieuwe spullen.

De interieuradviezen zijn daarna ook daadwerkelijk tot uiting gebracht, waarbij de vloggers hun fans hebben verrast met een mini make-over van hun terras, slaapkamer of woonkamer.

Mini make over terras

Vandaag staat de mini make-over van Wendy centraal waarbij vlogster Sanny haar terras een frisse nieuwe look heeft gegeven.  Wendy had al een geweldig terras wat alleen nog wat kaal was.  De uitdaging bij deze make-over lag hem in het toevoegen van kleur zonder het te lief te maken, het mocht juist wel stoer zijn.  Om de ruimte meer een geheel te laten worden heeft Sanny naast de bestaande bank die een likje frisse buitenbeits kreeg ook een stoere DIY bank van pallets gemaakt. Hierdoor ontstaat er een echte zithoek met genoeg zitplaats voor als er vrienden langs komen!

Bekijk hieronder de beelden en de vlog van Sanny met het kleurrijke maar stoere eindresultaat!

Before:

After:

 

 

Shop de look

Iets leuks gezien of op zoek naar meer (tuin)inspiratie? De afgebeelde artikelen zijn online of in de bouwmarkt verkrijgbaar. Door op de afbeelding te klikken shop je de producten direct online of kun je de voorraad bij jou in de buurt checken.

 

               

 

Deel dit bericht: