Mini make-over Sanny Zoekt Geluk: woonkamer

We hebben de afgelopen weken in samenwerking met drie bekende vloggers – De Huismuts, Sanny Zoekt Geluk en Life of Yvonne – interieur advies gegeven aan een aantal van hun fans. Met deze mini make-overs laten we zien dat je op een eenvoudige manier een mooie en persoonlijke sfeer kunt creëren door de combinatie van bestaande en nieuwe spullen.

De interieuradviezen zijn daarna ook daadwerkelijk tot uiting gebracht, waarbij de vloggers hun fans hebben verrast met een mini make-over van hun terras, slaapkamer of woonkamer.

Mini make over woonkamer

Vandaag staat de mini make-over van Pytrik centraal waarbij vlogster Sanny haar woonkamer een touch up heeft gegeven. Pytrik is een echte interieur liefhebber met een voorliefde voor een lichte basis in huis. Toch is Sanny aan de slag gegaan met een mooie subtiele tint op de muur met een verrassend mooi en zacht eindresultaat die ervoor zorgt dat de lichte meubelen nog mooie uitkomen in het geheel.

Bekijk hieronder de beelden en de vlog van Sanny met het mooie eindresultaat!

Before:

After:

Shop de look

Iets leuks gezien of op zoek naar meer (tuin)inspiratie? De afgebeelde artikelen zijn online of in de bouwmarkt verkrijgbaar. Door op de afbeelding te klikken shop je de producten direct online of kun je de voorraad bij jou in de buurt checken.

  

 

Deel dit bericht: