Wereldse
sferen!

Creëer jouw eigen Wereldtuin

Het seizoen van lekker lang buitenleven begint weer, dus het is tijd om je tuin, terras of balkon zomerklaar te maken. KARWEI inspireert je met vier tuintrends, zoals de trend Wereldtuin, die we hier in het zonnetje zetten. In de Wereldtuin combineer je wereldse invloeden met exotische planten uit landen waar de zon altijd schijnt. Zo krijg je vanzelf het gevoel dat je permanent op vakantie bent; en dat gewoon in je eigen achtertuin! Zo’n mediterrane sfeer creëer je met rotan, terracotta en warme kleuren. Voeg daar een aantal weelderige kuip- of klimplanten aan toe en waan je rond de evenaar.

Elke dag een beetje vakantie...

Voor de Wereldtuin-trend lieten we ons inspireren door die heerlijk kleurrijke, zuidelijke sfeer.

Inspiratie

Je voelt de zon in de kleuren en materialen

Ontdek meer >

Kleur, vorm & dessin

Met warme aardetinten, etnische patronen en meubels met natuurlijke vormen creëer je eenvoudig een mediterrane mood voor jouw tuin.

Kleuren

Mediterraan

Ontdek meer >

Materialen met een natuurlijke touch...

Linnen, wol, hout, rotan en steen: het combineert haast vanzelf omdat het allemaal natuurlijke materialen zijn in aardse tinten. De wereldtuin is voelbaar...

Materialen

Combineer vrijuit met natuurlijke materialen

Ontdek meer >

Creëer je eigen groene oase!

Combineer mediterrane palmen met bamboe en olijfbomen en groepeer catussen en vetplanten in verschillende terracotta potten.

Stylingtip van KARWEI

In een tuin waarin de basis naturel is (denk aan hout, rotan en natuursteen) breng je eenvoudig een mediterrane sfeer aan door terracottakleuren en etnische dessins. Lekker veel potten met tropische planten en je creëert je eigen wereldtuin.