Ruimtes

Elke ruimte heeft zijn eigen behoeften. Zo richt je een woonkamer anders in dan een badkamer of tuin. Bij KARWEI geven wij jou stylingadvies voor verschillende ruimtes.

Volg ons

Inspiratie van KARWEI voor alle ruimtes in huis

Iedere ruimte in huis heeft zijn eigen behoefte met andere aandachtspunten. Wanneer je bijvoorbeeld met de woonkamer aan de slag gaat, dan wil je deze hoogstwaarschijnlijk gezellig, knus en warm maken. Terwijl je met de hobby- of werkkamer juist meer aandacht besteedt aan een inspirerende en energieke inrichting. Vind bij Wooninspiratie van KARWEI inspiratie voor iedere type ruimte in huis!

Op deze pagina komen alle ruimtes samen, van de hal tot de woonkamer en babykamer. Filter naar jouw behoefte en vind inspiratie voor de ruimte waar jij mee aan de slag wilt. Neem een kijkje in de verschillende ruimtes van bekende bloggers of verdiep je in de vele DIY-projecten van KARWEI. Maak je eigen houten babygym voor in de babykamer of ga aan de slag met een werkplek op maat wanneer je beperkte ruimte hebt in je werkkamer. Alle ideeën komen samen op de Wooninspiratie van KARWEI!

Geef verschillende ruimtes een eigen verhaal

Ga jij voor een complete make-over voor alle ruimtes in huis? Of wil je aan de slag met een specifieke ruimte die wel een opfrisbeurt kan gebruiken?

Voor iedere ruimte hebben we uiteenlopende ideeën om de kamer volledig tot zijn recht te laten komen. Denk bij de eetkamer aan stylingtips voor het kiezen van de juiste eetkamerstoelen, maar ook aan tips hoe je de eetkamer zo opgeruimd mogelijk houdt. Wil je de uiteindelijk stijl van je eetkamer doorzetten naar andere ruimtes in huis? Scrol door de vele ideeën van KARWEI om soortgelijke stijlen toe te passen aan de rest van je woning. Of kies voor een van de nieuwste woontrends en mix verschillende stijlen, zodat iedere ruimte een eigen verhaal krijgt! Je bent op de Wooninspiratie van KARWEI slechts een paar klikken verwijderd van een unieke make-over voor iedere ruimte!

Heb je hulp nodig om een bepaalde sfeer of setting te creëren in de verschillende woonruimtes van je huis? KARWEI helpt je om je droomhuis – of ruimte te realiseren met inspiratie voor vrijwel iedere ruimte!