Kinderkamer inspiratie, ideeën en inrichting

In de kinderkamer moeten kids lekker kunnen slapen maar ook zeker kunnen spelen. Je vindt bij KARWEI styling ideeën voor de inrichting van kinderkamers. Ook vind je hier handige opruimtips en leuke DIY projecten om samen of alleen mee aan de slag te gaan.

Alles22
Bureau-boomhut-jungle-kamer-tanja-van-hoogdalem3
DIY: DIY bureau voor een jungle kinderkamer
1307 x 600 - DIY klein-DEF
DIY: Kinderboekenrek
DIY-opbergruimte-leesboeken-kinderkamer-Tanja-van-Hoogdalem
90 min ± € 50
DIY: slim opbergidee voor boekjes in de kinderkamer
extra optie ook Klein DIY w 37 instagram
30 min ± € 25
DIY: Tekenrol papier houder
Tienerkamer-DIY-bankje-opbergruimte-opbergbakken-Tanja-van-Hoogdalem
DIY: Opbergbank met kledingrek voor de tienerkamer
Wandkast met spiegel
Stylingtips voor een hippe meisjeskamer
Kinderkamer_Nikki_wit-401
Stylingtips voor een stoere jongenskamer
vtwonen fotobehang Space (dessin 103389)
Een blij kind met deze 5 kinderkamer behang tips!
do it yourself kinderboekkast
DIY: Kinderboekenkast
hondenlamp header
DIY: Hondenlamp
Volg ons

Kinderkamer ideeën en inspiratie met KARWEI

In de kinderkamer wilt je kind lekker kunnen spelen, maar is een goede nachtrust natuurlijk ook van belang. Daarom is het voor de kinderkamer belangrijk om een speelse, creatieve setting te creëren, zonder dat het een grote chaos wordt. Hier vind je allerlei kinderkamer ideeën om dat optimaal te bewerkstelligen! We helpen je aan een complete kinderkamer, voor zowel jongens als voor meisjes.

De kinderkamer inspiratie van KARWEI bestaat uit een divers overzicht van kleurrijke kinderkamer decoratie tot DIY-projecten, de laatste kinderkamer trends en speelparadijzen. Maar denk ook aan opbergtips om de kinderkamer zo netjes en opgeruimd mogelijk te houden. Houd zo de rust in de kamer, wat nodig is om de vele indrukken van de dag met een goede nachtrust te verwerken. Creëer bijvoorbeeld een opbergtips met opbergmogelijkheden, voor alle spulletjes die je niet wilt laten rondslingeren. Scrol door de vele kinderkamer tips, doe nieuwe ideeën op en maak van de kinderkamer de nieuwe favoriete ruimte van je kind!

Kinderkamer jongens & kinderkamer meisjes

De kinderkamer ideeën verschillen voor jongens en voor meisjes. Maar uiteraard is er ook genderneutrale kinderkamer inspiratie te vinden. Denk daarbij aan neutrale kleuren op de muren, een minimalistische maar opvallende Scandinavische stijl, of stoere kinderkamer decoratie die voor zowel jongens als meisjes leuk zijn.

Als we kijken naar de laatste kinderkamer trends, dan zien we dat er steeds minder gebruikt wordt gemaakt van de traditionele roze en blauwe kleuren. Ga bijvoorbeeld voor veel lichte kleuren door de gehele kamer met kleurrijke details, en geef de kinderkamer zo een vrolijk karakter. Zorg ook dat er zoveel mogelijk natuurlijk licht de kamer in komt voor een energieke omgeving.Wil je toch kiezen voor een stoere jongenskamer met een groot speelparadijs, of een toffe meidenkamer waar ze al haar vriendinnetjes in kan uitnodigen, dan zit je hier ook absoluut goed.

Vind hier allerlei kinderkamer ideeën om van de jongens- of meisjeskamer een unieke, creatieve en inspirerende omgeving te maken. Doe de nodige inspiratie op om er uiteindelijk een eigen draai aan te geven die past bij jouw kind. Maak zo een persoonlijke kamer vol DIY-projectjes en laat je kind stralen in zijn of haar eigen kamer!