Slaapkamer ideeën, inspiratie en decoratie

In de slaapkamer kom je tot rust na een drukke dag. Waar kom jij zelf het beste tot rust? In een lichte kamer of ga je met kleur aan de slag? Bij KARWEI vind je leuke styling tips en DIY projecten waarmee je de slaapkamer persoonlijk en uniek maakt.

 • Woonkamer (68)
 • Eetkamer (20)
 • Slaapkamer (18)
 • Kinderkamer (20)
 • Babykamer (10)
 • Werkkamer (26)
 • Hal (9)
 • Tuin (41)
 • Balkon (12)
 • Alles18
  DIY roomdivider
  5 tips voor het slim inrichten van je studentenkamer
  Wandkast met spiegel
  Stylingtips voor een hippe meisjeskamer
  Kinderkamer_Nikki_wit-401
  Stylingtips voor een stoere jongenskamer
  bank
  Kleine ruimte, mooi ingericht: 5x inspiratie voor een goede indeling
  KARWEI-bloempot-DIY-plantenhouder-Tanja-van-Hoogdalem
  DIY: Multifunctionele plantenhanger met opbergruimte
  Muuridee cirkel 3_
  DIY: Creatief muuridee: cirkelwand
  KARWEI-DIY-glazen-tafellamp-styling-Tanja-van-Hoogdalem
  DIY: Maak je eigen DIY glazen tafellamp
  Voorblad-KARWEI-DIY-pronkrek-Tanja-van-Hoogdalem
  DIY: Maak je eigen pronkrek van hout
  Kledingrek-wandbank-Tanja-van-Hoogdalem
  DIY: Kleding opberghoek
  Slaapkamer make-over
  Slaapkamer make-over Annic van Wonderen
  Volg ons

  Slaapkamer ideeën, inspiratie en decoratie van KARWEI

  De slaapkamer is misschien wel een van de belangrijkste ruimtes in huis. Ook al breng je er vrijwel alleen slapend je tijd door, is het wel van belang dat die nachtrust fijn is. Op deze inspiratie pagina vind je allerlei slaapkamer ideeën om er een serene plek van te maken waar je makkelijk in slaap valt.

  Uiteraard is een goed matras en bed leidend, maar de verdere omgeving heeft ook zeker invloed op je nachtcyclus. Je wilt natuurlijk een kamer om van te dromen! De slaapkamer ideeën van KARWEI variëren van kleurentrends tot DIY slaapkamer decoratie, meubels en meer. Ga bijvoorbeeld voor een donkere slaapkamer inrichting om een warme en intieme sfeer te creëren en zo gemakkelijk in slaap te vallen. Of ga voor lichte kleuren om in de ochtend samen met de zonnestralen op een natuurlijke manier wakker te worden. KARWEI geeft je verschillende slaapkamer ideeën voor zowel de ochtendmens als de nachtbraker!

  Slaapkamer inrichting met gevoel voor details

  Of je nu voor de donkere of lichte stijl gaat, je probeert de slaapkamer zo in te richten dat je een rustgevende en liefdevolle omgeving creëert. Maak daarom minder gebruik van heftige prints op de muren, maar kies bijvoorbeeld voor een uitspringende kleur op een van de muren om de aandacht te trekken. Zo geef je de slaapkamer karakter, zonder dat de ruimte te hectisch wordt.

  Maak daarnaast gebruik van subtiele details, zoals een zachte kussencollectie of een collectie foto’s aan de muur waar je blij van wordt. Daarnaast adviseren we om opbergplekken te maken waar je je spullen in kwijt kan, zodat de slaapkamer nooit een rommeltje wordt. Hier vind je verschillende DIY-projecten om dit voor elkaar te krijgen, zoals het maken van je eigen nachtkastje of kledingrek. Verder kun je hier ook in verschillende slaapkamers van bekende bloggers kijken! Wil jij bijvoorbeeld weten in welke omgeving blogger Tanja van Hoogdalem in slaap valt? Of hoe Annic van Wonderen haar slaapkamer een make-over heeft gegeven? Op de Wooninspiratie van KARWEI vind je de slaapkamer inspiratie om vervolgens een eigen touch te geven!

  Heb je inspiratie nodig om de slaapkamer in te richten? Op deze pagina vind je de slaapkamer ideeën om een fijne omgeving te creëren en binnen no time in slaap te vallen! Ga zo snel mogelijk aan de slag met jouw slaapkamer inrichting met de slaapkamer inspiratie van KARWEI.