Zwart/witte gezelligheid in de tuin

Zwart en wit zijn al lange tijd mijn favoriete (non)kleuren! Ik laat deze kleuren dan ook graag overal terugkomen, ook in de tuin. Vaak hoor ik mensen dan zeggen: is dat niet saai? Zeker niet! Door deze contrast kleuren te combineren met mooie groene planten en natuurlijke materialen ontstaat er juist een een warm en strak geheel. Onderstaande styling laat je zien hoe.

zwart/witte gezelligheid in de tuin

zwart/witte gezelligheid in de tuin

Door in de styling van een zwart/witte tuin gebruik te maken van diverse materialen creëer je diversiteit ondanks het gebruik van dezelfde kleuren. Zo geven de natuurlijke materialen als rotan en touw, zoals te zien is in de kandelaar en het kussen, een mooi contrast met het strakke draadbankje. Door deze materialen met elkaar te combineren zorg je er ook voor dat het geheel niet kil wordt maar juist warm en gezellig.

zwart/witte gezelligheid in de tuin

Maak de tuinstyling compleet door het toevoegen van veel groen. Denk hierbij aan mooie grassen, tropische bladeren of lekkere kruiden die je ook kan gebruiken in de keuken. Het groen geeft naast gezelligheid ook een mooi contrast op de donkere schutting en maakt het geheel warm en sfeervol. Zo krijgt de tuin ook meteen meer persoonlijkheid!

Shop de look

De afgebeelde artikelen zijn online of in de bouwmarkt verkrijgbaar. Door op de afbeelding te klikken shop je de producten direct online of kun je de voorraad bij jou in de buurt checken.

             

Ik ben zelf dol op deze  ‘Urban Jungle’ trend en ga dit dan ook zeker laten terugkomen in mijn tuin! Benieuwd wat er nog meer te koop is in deze trend? Bekijk dan hier alle ins en out over deze stijl.

* witte kandelaar is privé-bezit

Deel dit bericht: